ClickEarners - Är det en bluff?

Jag har i tidigare inlägg skrivit lite om att en hel del får uppfattningen att ClickEarners är en bluff och för att vara helt ärlig så hade även jag exakt samma åsikt i början. Ibland kunde det ta uppemot 4-5 dagar innan man fick ett mail där en ny undersökning var tillgänglig och då blir det såklart svårt att tjäna stadigt med pengar varje månad...

Varför tycker så många människor att ClickEarners är en bluff?


De flesta av oss vill gärna komma igång med att tjäna pengar på nätet men uppskattningsvis 80-90% som försöker är inte redo att lägga ner "grovjobbet" som krävs för att bli framgångsrik. De tror att internet ska fungera som en uttagsautomat och pengarna ska strömma in på kontot utan att ens behöva lägga ner tid.

Är du en av dessa individer som har detta tankesätt så vill jag verkligen betona att man faktiskt MÅSTE arbeta för att skaffa sig en extrainkomst från nätet. Har du ett vanligt arbete så kan du väl inte gå till jobbet på morgonen för att sitta av tiden utan att utföra några arbetsuppgifter och sen kräva lön i slutet av månaden ? Det är liksom ganska logiskt.

Man måste helt enkelt vara redo att arbeta för det om man vill komma igång med att tjäna pengar genom betalda undersökningar. De flesta som startar registrerar sig på 5-10 olika surveysidor och sen tror dom att undersökningar och därmed inkomsterna ska rulla in på löpande band. Tro mig, har varit i kontakt med säkerligen +100 personer som tänker exakt såhär.

Men fungerar det så ? Svaret är: NEJ !

För att ge sig själv möjligheten och tjäna uppemot 5000-10.000 kr/månad så krävs det att man registrerar sig på hundratals olika sajter som skickar ut undersökningar. Jag är fullt medveten om dina tankegångar just nu och det är precis som jag själv tänkte.

Det kommer att ta evigheter att regga sig på så hundratals surveysidor !

Det är helt korrekt att det kommer att ta en stund. Jag är den första som kan intyga detta faktum då jag lagt ner många timmars arbete. Men när du har reggat dig hos ClickEarners så kommer du aldrig att behöva ångra dig. Där finns surveysidor som håller hög kvalitet och inom kort kommer din E-mail inkorg börja plinga till med tillgängliga undersökningar. De flesta betalar mellan 10-30$ beroende på hur lång tid det tar att slutföra dom.

När man får en undersökning skickad till sin E-mail kan det ungefär se ut såhär:


Här nedanför är en undersökning som jag fick skickad till min mailadress den 13:e juni 2012. 70$ för 30-40 minuters arbete var inte helt fel kan jag intyga.


Lönen blev finfina 70$ för ungefär 30-40 minuters "hårt arbete"

Idag, (uppdaterat 10:e januari 2023) får jag runt 15-20 undersökningar skickade till min E-mail varje dag så jag kan välja och vraka. Det första exemplet betalade "bara" 20$ men som du också kan se så får man även undersökningar som betalar uppemot $70 (Över 700 kr med dagens kurs). Har du dåligt med tid så räcker ju endast en 70 dollars survey per dag för att tjäna en rejäl extrahacka i månaden.

70 x 30 = 2100 dollar/månaden :)

Kan man bara tjäna pengar på att slutföra undersökningar online ?


Det finns faktiskt ett par andra sätt och du hittar dessa här nedanför:

1. Undersökningar via telefon

Det är fullt möjligt för svenskar att deltaga i telefonsurveys men då krävs det att du behärskar det engelska språket till 100%. Om så är fallet så finns chansen att tjäna uppemot 100$ varje gång du deltar.

2. Testa nya produkter

Jag trodde först att svenskar inte hade en chans att testa nya heta produkter som ska komma ut på marknaden men det bevisade sig att vara felaktigt. Amerikanska företag skickar gärna produkter världen över till dig som önskar detta för att få värdefull feedback tillbaka. Det bästa är att man får behålla samtliga produkter! Men det är såklart inga nya Apple eller Microsoft produkter som vi talar om här som du säkert förstår.

3. Titta på filmtrailers och ge feedback

Inget som inträffar särskilt ofta men när det händer är det riktigt roligt! Här finns möjligheten att tjäna mellan 5-25$ genom att titta på film och ge feedback och egna åsikter. Vem tackar liksom nej till något sådant ?

Vill du själv testa och se om detta otroligt enkla koncept är något för dig ? Om så är fallet rekommenderar jag att bli medlem hos ClickEarners där du kommer att hitta all nödvändig information för att börja tjäna pengar genom betalda undersökningar. Behöver du hjälp eller har någon fråga så hittar du mina kontaktuppgifter här eller så skriver du en kommentar under detta blogginlägget.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar