Paid Surveys At Home - Vad är betalda undersökningar ?


Betalda undersökningar är ingenting nytt. Det har funnits på nätet i många år nu men det är först nu som fler och fler får upp ögonen för dessa undersökningar. Varför är det så? Det hade jag tänkt att förklara för dig nu.

Vad är betalda undersökningar?

Företag runt om i världen som Coca-Cola eller Nike till exempel betalar pengar till människor som vill svara på frågor angående nya produkter som ska lanseras. Nike har kanske gjort 3 par nya joggingskor men bara ett par ska komma ut till försäljning i butikerna. Då måste Nike få feedback från konsumenterna och veta vad dem tycker. Det är här som betalda undersökningar kommer in i bilden.

Om du har registrerat dig på någon webbsida som erbjuder marknadsundersökningar så kan du få ett E-mail från Nike som vill att du ska svara på en enkät om joggingskor. Det är givetvis inte bara du som får en enkät. Det kan röra sig om 5000-20.000 personer oftast.

När alla har svarat på sin undersökning så sammanställer Nike vilka svar dem har fått in och vinner ett par joggingskor med hästlängder så kommer du att se dessa skor på skohyllan på Team Sportia eller Stadium inom snar framtid.
Du kommer att bli belönad med pengar när du har avslutat din undersökning. Det kan vara allt ifrån 30-300 kronor beroende på hur lång undersökningen är.

Man kan även bli inbjuden till så kallade fokus grupper.
Ibland vill företag ha personer med en viss profil. Om du är väldigt intresserad av teknologi (mobiltelefoner,datorer,Ipods etc) så kan du bli inbjuden till en fokus grupp. Oftast är det online fokus grupper men det kan även förekomma offline grupper.

Vad är fokus grupper online?

Detta kräver att man har en internet uppkoppling. Man blir inbjuden till att delta i ett privat chattrum med kanske 6-7 deltagare till. Den genomsnittliga tiden som det tar brukar vara 30 minuter till 2 timmar. När chatten öppnas så ska du diskutera med andra människor om just teknologi.

Där sitter alltid en "övervakare" som håller koll så att allting går rätt till. Han kan även komma in i samtalen och ställa frågor närsomhelst. När gruppen avslutas så kommer du att få betalt. Riktigt BRA betalt dessutom ! Har du suttit och diskuterat i 1 timme så kan du få alltifrån 500-1500 kronor ! Jag vet inte hur det är med dig, men det är en bättre timlön än den jag har idag...

Vad är fokus grupper offline?

Bor du i Sverige så kommer du nog aldrig att deltaga i en fokus grupp offline. Här träffas folk på ett specifikt ställe (oftast i USA eller Kanada) och diskuterar någon produkt. Man sitter i ett rum med andra personer som har samma intresse. Dessa marknadsundersökningar kan ge väldigt mycket pengar. Jag har hört personer få 2000 kronor för besväret... Men detta kan vi i Sverige bara drömma om. Det är online fokus grupper som gäller.

Vad behöver jag för att komma igång med betalda undersökningar?

1. Det första du ska skaffa är en E-post adress om du inte redan har en.
2. En uppdaterad lista på paid surveys sidor.

FÅ TILLGÅNG TILL EN PAID SURVEYS DATABAS SOM UPPDATERAS VARJE DAG - KLICKA HÄR

5 kommentarer :

 1. Hej!

  Jag är en 24-årig tjej som inte har ett välbetalt jobb, men verkligen skulle behöva lite extra klirr i kassan och är beredd att lägga tid på detta.

  Jag undrar dock om du skulle vilja hjälpa mig personligen att komma i gång? Skulle du vilja maila till: projekt.livskvalite@hotmail.se (har skapat denna mail endast för detta ändamål för att kunna hantera det så bra som möjligt)

  Jag skulle vara oerhört tacksam om jag kunde få en lättförstålig "steg för steg beskrivning" av dig för hur jag gör för att komma i gång och var jag hittar alla sidor jag ska regga mig på för att kunna få mail med undersökningar. Alltså en väldigt grundlig beskrivning.

  Kanske är för mycket begärt, men jag vill verkligen förstå allting rätt från början så att det inte blir fel. När jag väl kommit igång med saker, brukar det flyta på bra. Vore som sagt jättetacksam om du ville maila mig för jag skulle vekrligen behöva ett lyft ekonomiskt. Du skulle kunna få bli min personliga coach :-)

  Är inte jättebra på engelska heller, men som du nämnt så finns det översättningsprogram och detta vore ju även ett sätt för mig att slipa på språkkunskaperna, även om jag bara vill hålla mig till undersökningar via webben och inte telefon.

  Ser fram emot att höra av dig!

  Tack på förhand.

  Mvh,

  Emilia

  SvaraRadera
 2. Hej igen!

  Skrev till dig innan och bad att du skulle maila till mig (projekt.livskvalite@hotmail.se)

  Jag vill nu bara poängtera att jag är intresserad av att gå in för detta och alltså regga mig på alla 3 tjänster du rekommenderade, alltså: Surveys At Home, Surveys 4 Checks och Surveys 4 Income. Skulle alltså behöva lite kom igång hjälp med alla tre :-) T.ex. var köper jag startpaketen eller vad man kallar det, först och främst?

  Hoppas du hör av dig,

  Tack igen!

  Mvh,

  Emilia

  SvaraRadera
 3. Hej Emilia :)

  Lite extrapengar i månaden är inte inte helt och med betalda undersökningar så är det väldigt enkelt att skaffa sig en extrainkomst.

  För att hitta alla survey sidor så krävs det att man köper en paid survey databas. Därför rekommenderar jag först och främst Paid Surveys At Home och sen om man vill tjäna ännu mer pengar så ska man bygga på med Surveys4Income och Surveys4Checks. Då kommer man garanterat att tjäna riktigt bra med pengar varje månad !

  För att komma igång är allting väldigt enkelt.

  Steg 1: Köp Paid Surveys At Home.

  Steg 2. Du kommer få tillgång till dina inloggningsuppgifter direkt efter köp och då ska du logga in på Paid Surveys At Home's hemsida.

  Steg 3. Klicka på survey databas och börja från nummer 1 att regga dig och arbeta dig neråt :)

  Så enkelt är det.

  Det enda du behöver göra för att köpa startpakten är att klicka på länkarna här på bloggen eller de olika banners och sen kommer du till survey webbsidorna direkt.

  Mycket enkelt :)

  Har di fler frågor eller du stöter på något problem så är det bara att skriva här, jag svarar så snabbt jag kan.

  SvaraRadera
 4. Hej!

  Tack för ditt svar! Har faktiskt lyckats komma i gång själv rätt bra innan jag läste här :-) Ska regga mig på sidorna när jag har tid över om dagarna. Lär ta ett tag eftersom jag har heltidsjobb och familj, men vad gör man inte för att kunna öka sin inkomst?

  Kan man se någonstans hur många sidor man har reggat sig på? Jag har betat av ett 20-tal, men vissa har inte funkat, antingen för att jag varit fel person för företaget eller för att jag är från Sverige. Skulle vara bra om man kunde se någonstans exakt hur många man står reggad hos, om du förstår?

  En annan fråga!

  - Jag har startat ett paypal-konto, men hur får dessa surveysidor mina paypaluppgifter så att de vet var de ska sätta in pengarna? Jag har inte sett någonstans att jag ska ha behövt fylla i några såna uppgifter nämligen... Vad är det i så fall jag ska ange? Eller hur går det till?

  Tack på förhand!

  Emilia

  SvaraRadera
 5. Det var roligt att höra :)

  De flesta har svårt att få tiden och räcka till. Man kan ju inte sitta vid datorn 24/h om dygnet. Men när man väll hart gjort det "tråkiga" så kommer man kunna tjäna pengar i all framtid.

  Jag förstår vad du menar, men det går tyvärr inte. Antingen får man skriva in det i Excel eller skriva upp på vanligt papper vilka man är medlem hos. Jag har själv allting på papper.

  På de sidorna som erbjuder utbetalning via PayPal så kommer du få skriva in din PayPal adress. Annars är det check som gäller. Vissa sidor har utlottningar där man kan vinna 1000-10.000$ varje månad och dessa bör man också regga sig hos. Man har ju faktiskt chans att vinna rätt mycket :)

  SvaraRadera