Get Cash For Surveys


Efter att ha lagt ner en hel del pengar på att investera i olika paid survey listor sedan några månader tillbaka, och även testat dessa noggrant, har jag nu äntligen hittat en som är riktigt bra och som jag hade tänkt att tipsa om till alla som är intresserade av att börja tjäna pengar på nätet. Sedan tidigare använder jag mig av Paid Surveys At Home och Surveyspaid men nu har jag även börjat använda mig av listan som går att få tag på hos Get Cash For Surveys.

Många nya undersökningssidor hos Get Cash For Surveys


En fråga som jag ofta får via mail är:

Det kvittar väl vilken paid survey "lista" man köper, dem innehåller väl länkar till exakt samma webbplatser som erbjuder undersökningar ändå ?

Svar: Nej, så är absolut inte fallet. Då hade jag definitivt inte spenderat pengar på fler listor för att hitta fler webbplatser att registrera mig på. Som sagt, ju fler sajter du anmäler dig till, desto mer pengar kommer du att tjäna. Det kan jag garantera till 100%.

Men... där finns faktiskt en hel del listor som nästan är identiska med varandra. Det märkte jag ganska snabbt. Då gäller det att testa sig fram och hitta listor där man inte redan är medlem på alla sajter som rekommenderas. Ett tidskrävande jobb, som du inte behöver göra då jag redan har gjort det "hårda arbetet" så att säga.

Den senaste listan som jag fick upp ögonen för var som sagt Get Cash For Surveys och om du redan har köpt Paid Surveys At Home och Surveyspaid så kan du garanterat hitta massor utav nya undersökningssidor här ! Genom att kombinera alla 3 med varandra kan man alltså registrera konto (som givetvis är gratis) hos hundratals olika undersökningssidor och därmed tjäna pengar på ett enklare och snabbare sätt.

Man får bättre betalt


Jag har redan hunnit regga mig hos ungefär 30-40 sidor och även fått mina 2 första undersökningar skickade till mig via mail. Den första betalade $7 och den andra var på $12. För min del har det varit ovanligt att få så mycket betalt i början då jag vanligtvis fått mellan $2-5. Men efter att ha läst runt lite på forum och olika bloggar så är det många andra som säger samma sak, man får bättre betalt hos de sidor som finns i Get Cash For Surveys i jämförelse med andra.

Du får tillbaka din startsumma efter första undersökningen


Om man vill få tillgång till listan som finns inuti Get Cash For Surveys så måste man betala en liten startavgift. Denna avgift är först och främst till för att täcka webbhotellskostnaden och för kundsupporten som Get Cash For Surveys erbjuder alla medlemmar.

Om denna avgift hade skrotas så hade istället en viss procent tagits från det du tjänar varje gång du hade slutfört en undersökning... Inte så jättekul då man gärna vill behålla alla pengarna själv.

Men... startavgiften kommer att betalas tillbaka till dig omedelbart efter att du har svarat på den första undersökningen ! Eller, man får faktiskt $50 och det innebär att man både får tillbaka startkostnaden och samtidigt tjänar en liten hacka. Du kommer alltså inte att behöva investera några av dina egna pengar.

Anledningen till detta är för att Get Cash For Surveys har gjort en överenskommelse med deras partners om en sån här grym deal. Jag fick själv mina $50 efter att ha slutfört den första undersökningen plus de $7 jag också tjänade :)

28 kommentarer :

 1. Funderar starkt på att testa! undrar dock om betalningen.. hur går det till att få betalning i sverige osv, speciellt med checkar?

  SvaraRadera
 2. Hej Anna,

  Kul att du funderar på att testa :) Betalning sker oftast med PayPal så bara du har ett PayPal konto så får du in pengarna där.

  Därifrån kan du enkelt överföra dem till ditt privata bankkonto.

  När det gäller checkar så behöver man gå till banken för att plocka ut dessa. Då drar även banken av avgift som ligger på runt 200-300 kr beroende på vilken bank du har.

  Men detta behöver man inte vara särskilt orolig över då nästan alla gör utbetalningar med PayPal som tur är.

  SvaraRadera
 3. När man har kommit så långt att man faktiskt börjar tjäna en del pengar hur är det då med skatten? Är livrädd för att åka på en skatteskuld.

  /Fyrabarnsmorsa

  SvaraRadera
 4. Hej,

  Alla inkomster måste beskattas här i Sverige. Men med tanke på att de flesta utbetalningar sker med PayPal så får skatteverket otroligt svårt att "snoka" upp det.

  Men när man börjar att tjäna bra med pengar så bör man ändå skatta för dem. För det är som du säger, inte kul att åka på en skatteskuld i framtiden...

  SvaraRadera
 5. Tjena!
  Jag har läst igenom din blogg lite och funderar starkt på att anmäla mig hos en av sidorna!
  Jag såg att de betalar ut via paypal och att man måste ha ett konto hos paypal, kostar det något att öppna ett konto hos paypal?
  Ha det bra!

  SvaraRadera
 6. Funderar verkligen på att anmäla mig hos sidan. Jag är bara lite tveksam kring sidan om den verkligen är seriös med tanke på att man ska betala runt 300kr. Det är nog därför jag är lite misstänksam.
  Har du verkligen testat sidan och är nöjd och inte blivit lurad?
  Tacksam för ett svar

  SvaraRadera
 7. Hej!
  Jag funderar starkt på att testa ! Jag är redan medlem hos "paid surveys at home" men tycker inte det är någon höjdare. Är det verkligen så att första undersökningen ger 50dollar direkt? Är det verkligen så får alla som bli medlem?

  SvaraRadera
 8. Hej,

  Vad kul att du blev intresserad! Mitt tips är att anmäla dig på båda då du både enkelt och snabbt kan hitta hundratals olika surveysidor snabbt och enkelt.

  Annars rekommenderar jag att du börjar med Paid Surveys At Home.

  Det är helt gratis att registrera ett Paypal konto.

  SvaraRadera
 9. Jag har testat och utvärderat en hel del såna här tjänster och både Paid Surveys At Home och Cash For Surveys som jag rekommenderar är pålitliga och även bäst på marknaden enligt mitt tycke.

  Där finns många oseriösa som huserar på nätet också och jag vet detta av STOR erfarenhet. Såna rekommenderar jag aldrig!

  Jag har hållt på med betalda undersökningar sedan 2010 och jag tjänar riktigt fina pengar varje månad. Tanken är att komma upp i heltidslön och där är jag säkert om ett halvår skulle jag tro :)

  Att det kostar runt 300 kr för att bli medlem beror på allt jobb som har lagts ner på att sammaställa en gigantisk lista på webbplatser som erbjuder undersökningar plus allt jobb som läggs ner för att uppdatera och lägga in fler hela tiden.

  Summan det kostar är ingenting i jämförelse med vad man kommer att tjäna. Det kan jag garantera till 110% !

  SvaraRadera
 10. Hej,

  Får man fråga varför du inte tycker PSAH är någon höjdare ? Det förstår jag inte riktigt...

  Yes, alla som blir medlem får direkt en undersökning vars värde ligger på $50. Så där tjänar man direkt in vad kostnaden är för att bli medlem :) Kan inte bli så mycket bättre enligt mig!

  Erbjudandet gäller samtliga nya medlemmar.

  SvaraRadera
 11. Hej!
  En fråga till får man in pengarna för den första undersökningar vars värd ligger på 50 dollar direkt in till sitt paypal?

  SvaraRadera
 12. Jaa, $50 kommer att komma in på ditt PayPal konto inom 7-10 dagar. Sen kan du ta ut dem till ditt bankkonto om du vill :)

  Väldigt enkelt och då har du även tjänat in hela kostnaden för vad listan kostar plus att du ligger plus !

  Bättre deal lär vara svårt att hitta tror jag.

  SvaraRadera
 13. Allt detta låter ju bra. Har nu registrerad mig hos sidan, men jag väntar fortfarande på min första undersökning vars värde ska vara 50dollar. HAr jag gjort något fel eller är det bara att ha tålamod och vänta tills första undersökningen kommmer?
  Eller har jag gjort något fel?
  Ha de bra!
  Robin

  SvaraRadera
 14. Hej. Jag undrar hur många undersökningar per dag/vecka/månad man behöver göra för att komma upp i en "fin" summa? Jag vet att det är upp till var och en såklart, men säg att man vill tjäna 3000 extra varje månad..hur många undersökningar (i genomsnitt) behöver man göra då?

  söker man på Get cash for surveys på google så kommer det upp mycket sidor där det står Scam efter namnet, vilket såklart gör att man blir lite misstänksam... Kan du länka till fler som testat detta (gärna svenskar) så man vet att det funkar för fler. För hittills har jag bara hittat dig som skrivit om just denna sidan (då räknar jag inte sidor som bara listar denna sidan som en av massor av sidor som funkar)och som då skriver hur den funkar och att den faktiskt funkar!

  Tack :)

  SvaraRadera
 15. Robin: Det brukar vanligtvis ta mellan 1-2 veckor innan undersökningen på $50 dyker upp i din inkorg.

  Ha tålamod och när du "väntar" så börja att registrera dig på samtliga surveysidor som finns tillgängliga :)

  Du har inte gjort något fel så du kan va helt lugn. När det gäller betalda undersökningar så MÅSTE man ha tålamod, annars kommer det inte att fungera.

  SvaraRadera
 16. Hej Sus,

  Det är tyvärr helt omöjligt att svara på för mig. Det beror ju helt på vad ersättningen för undersökningarna ligger på.

  Men i början är det vanligt att man får $2-5 undersökningar. Då krävs där ju en hel del för att komma upp i 3000 SEK.. Men efter ett tag när dem märkar att du tar detta på allvar och är "seriös" så kommer du att få ta del av undersökningar som kan betala uppemot $20-30 !

  Så när det känns "tråkigt" så ska man inte ge upp. Tålamodet kommer att belöna dig i längden.

  Att skriva "scam" är endast en marknadsföringsteknik för att göra folk intresserade och blir folk intresserade, så klickar dem sig in på sidan.

  Oftast handlar det inte alls om någon "scam" när man har läst igenom sidan. Men jag förstår, jag hade också blivit hyfsat misstänksam.

  Jag vet många som använder sig av Get Cash For Surveys men tyvärr har inte dem några webbsidor eller bloggar där dem skriver om det.

  SvaraRadera
 17. Hej! Ser man innan man svarar på en undersökning, vad man kommer få i ersättning? Om det handlar om pengar insatt på paypal eller checkar? Är man tvungen att svara på alla som kommer på mailen? Hur mycket 'lämnar' man ut om sig själv när man registrerar sig? Vill ju inte få massa lustiga brev hem i brevlådan sen:-)

  Hoppas du orkar svara på mina konstiga frågor:-) ha det bra

  SvaraRadera
 18. Hej,

  Jaa, man ser alltid hur stor belöningen kommer att bli.

  Det informeras även alltid hur betalningen kommer att ske. Oftast med PayPal då detta är väldigt smidigt.

  Nej, du är inte alls tvungen att svara på alla undersökningar. Men i början rekommenderar jag att göra detta.

  Det är bara vanliga personuppgifter man lämnar ut. Man behöver inte heller vara rädd för att få skumma samtal eller påhälsningar då det endast är seriösa sajter med i listorna.

  SvaraRadera
 19. Gåt det att tjäna hyfsat med pengat bara genom att vara med på 1 sajt.Anmälde mig igår den2 dec hos Get Cash for Surveys

  SvaraRadera
 20. Absolut, det går att tjäna bra med pengar om man bara väljer en lista. Men det blir väldigt mycket enklare och man får fler möjligheter när man köper 1 eller 2 listor till.

  Men i början, innan man har kommit igång, kan det vara bra att starta med en lista :)

  SvaraRadera
 21. hej jag funderar på att testa paid at surveys home.men hur funkar det att förra över pengarna från paypal till paids medlemssida vill gärna ha svar

  SvaraRadera
 22. Hej,

  Nu förstår jag inte riktigt vad du menar.

  Menar du när du ska köpa eller när du ska ta emot pengar ?

  SvaraRadera
 23. Hej... har en fråga. Jag är medlem hos paid surveys at home och har börjat regga satan. Men hur ärligt ska man svara på inreggningen? Ska man säga att man är businessman och tjänst miljoner om året? Är man mer intressant för surveysarna då? mvh en kollega

  SvaraRadera
 24. Tjena,

  Det är inte tvunget att man ska vara "superärlig" då dem ändå inte kan kolla upp detta.

  Men däremot så vet jag inte om man får en fördel och blir mer intressant om t.ex tjänar mer pengar etc... Det finns så otroligt många slags surveys och vissa skickas ut till de som är arbetslösa, går i skolan, är pensionär, jobbar som polis eller vad det nu kan vara.

  SvaraRadera
 25. Tjena , hur mycket kan man tjäna per månad med en lista och man tar detta väldigt seriöst och svarar på alla undersökningar man får?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej,

   Tar man det väldigt seriöst och är målmedveten så ska man kunna tjäna mellan mellan 4000-6000 kr varje månad. Men den första månaden måste man ha tålamod. Det är ju inte så att man får undersökningar vars värde uppgår till $50. Inte i början. Då får man "nöja" sig med 5-15 dollars undersökningar.

   Gör man dessa och visar att man faktiskt vill arbeta med detta så blir man belönad med undersökningar som betalar högre belopp efter en tid. Det är just detta som många inte har tålamod till. De vill tjäna 10.000 kr första månaden annars drar man vidare och försöker hitta något annat att tjäna pengar på...

   Tålamod och disciplin är nyckeln till framgång med betalda undersökningar.

   Radera
 26. Hur går jag med? /Mats Langnesund

  matsanisse@outlook.com

  0733-225620

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Mats,

   Du går enkelt med genom att klicka på en banner/länk här på min sajt. Maila mig gärna om du behöver hjälp med något.

   Radera