SurveysPaid


Som säkert många redan vet så gör jag betalda undersökningar varje dag. I början så var det bara en hobby och ett sätt att tjäna extra pengar varje månad men jag insåg snart potentialen med detta när undersökningar som var värda 20-30$ började droppa in till min inkorg...

Jag fick upp ögonen för betalda undersökningar i augusti 2010 och sedan dess har jag signat upp mig på nya surveysidor nästan varje dag. Jag har nu hunnit blivit medlem på exakt 965 olika sidor som ger mig pengar varje gång jag svarar på enkäter om allt möjligt.

Det jag har svarat mest på är enkäter om teknik såsom datorer och mobiltelefoner främst. Varför har det då blivit så? Jo, för att teknik undersökningar alltid betalar ut mycket pengar när man har slutfört en sådan. Jag brukar alltid skumma igenom min mail efter såna och sen gör jag allihop.

På en "vanlig" vecka brukar man få 2-3 teknik enkäter och dessa ger i genomsnitt mellan 20-40$. Brukar ta mellan 30-90 minuter att göra dessa.

I början blir det svårt att välja vad man vill svara på då väldigt få undersökningar blir skickade till dig så mitt förslag är då att svara på alla. Även dom "tråkiga" och de som "bara" ger 2-3$. Efter några veckor när du har signat upp dig på fler sidor kan du istället välja vad du är intresserad av och välja dina enkäter med omsorg.

Då kan man helt skippa 2-3$ undersökningarna men inna dess måste du ha en sak, TÅLAMOD. Alltför många saknar just denna oerhört viktiga ingrediens. Man kommer inte att få några 50$ undersökningar direkt. Man måste arbeta sig uppåt på stegen innan man blir kvalificerad för dessa.

Hur Kan Jag Då Ha Blivit Medlem Hos 965 Surveysidor?

I runda slängar så har jag säkert fått den här frågan över 100 gånger skulle jag tro. Många kan inte förstå hur jag har lyckats bli medlem hos så många sidor som skickar ut betala undersökningar genom att bara köpa Paid Surveys At Home.

Vill man kunna regga sig på över 900 sidor som erbjuder undersökningar så krävs det först att man lägger ut lite pengar på en lista som tillhandahåller undersökningar och som även uppdateras med jämna mellanrum. Det bästa är att man kommer att tjäna in pengarna som de olika listorna kostar ganska snabbt. Vanligtvis efter att ha slutfört 1-3 undersökningar.

Rubriken på den här sidan var ju SurveysPaid och varför är den då det? Jo, det tänkte jag förklara nu. Jag har nämligen inhandlat en ny databas för några veckor sedan och namnet på denna är just rubriken. Innan jag köpte SurveysPaid så har jag testat 5 andra survey program som inte höll måttet. Samtliga 5 var ren och skär bluff så jag begärde mina pengar tillbaka.

Det är som sagt inte alla listor som är bra. Där finns massor att välja på men långtifrån alla kan man lita på. Därför testar jag nya hela tiden och tipsar om dom bästa och dom man kan tjäna pengar ifrån :)

Jag har redan hunnit bli medlem på ett 30-tal helt fräscha survey sidor och 4 av dessa har faktiskt redan skickat ut undersökningar. Trodde att det skulle ta lite längre tid men jag klagar inte precis ;)

Nu är det väldigt nära 1000-strecket men jag kommer hela tiden att försöka fylla på med fler listor för att kunna bli medlem på fler och därmed också tjäna mer pengar. Desto fler sidor man är medlem på, desto mer pengar blir det och är det en sak jag gillar så är det, PENGAR !!

Är du sugen på att testa betalda undersökningar så krävs en sak, jag har sagt det innan men många förstår inte hur viktigt det är. Det är TÅLAMOD ! Ta det lugnt i början, köp 1 eller 2 survey listor (förslagsvis Paid Surveys At Home och Surveyspaid) till att börja med och sätt igång att regga dig på alla olika sidor. Det är ett tråkigt och tidskrävande jobb men inom några veckor kommer du att börja tjäna pengar !

Klicka Här För Att Komma Till SurveysPaid's Webbplats - 25$ Sign Up Bonus !

Klicka Här För Att Komma Till Paid Surveys At Home's Webbplats