Roboform


När man exempelvis har köpt surveydatabasen hos Paid Surveys At Home eller Surveyspaid så väntar ett extremt tidskrävande och tråkigt jobb. Nämligen att registrera ett konto hos alla de olika webbsidor som erbjuder och skickar ut undersökningar. Detta tar ganska lång tid, tro mig, i skrivande stund har jag har registrerat mig på 1135 olika sajter så är det någon som vet vad han pratar är det jag !

Vill man något så måste man vara beredd att kämpa för det. I det "verkliga livet" får man väl ingenting gratis ? Samma princip gäller betalda undersökningar. I början måste man vara redo att göra det tråkiga jobbet, det vill säga registrera sig på en massa olika surveysidor. Är du inte beredd att utföra detta arbete så kommer du inte heller att kunna börja tjäna pengar genom att svara på undersökningar.

Men där finns faktiskt ett genialt verktyg som kan göra livet lite lättare när man ska regga konton. Nämligen Roboform.

Roboform

Jag kan säga såhär, hade inte Roboform funnits tillgängligt när jag började med betalda undersökningar hade jag givit upp ganska snabbt. Att registrera konton hade helt enkelt tagit för lång tid. Varför inte då automatisera hela registreringsprocessen ? På Roboforms hemsida kan man läsa att programmet kan hantera dina lösenord, fylla i fält automatiskt, generera lösenord om man inte vill göra detta själv, fylla i och spara formulär automatiskt. Denna beskrivning är klockren i mina ögon! Med detta program är det alltså fullt möjligt att automatisera hanteringen av både lösenord och formulär. På så sätt kan man spara enormt mycket tid hur enkelt som helst. Jag använder det dagligen när jag hittar nya sajter att regga mig på. Snabbt, enkelt och genialt!

Men det tar inte stopp där! Här är en lista på vad Roboform också klarar av.

* Programmet kommer alltid ihåg dina lösenord och loggar in dig automatiskt. Det enda du behöver göra är att välja en av dina många surveysidor som ligger sparade hos Roboform i en lista och klicka på den. Därefter sköts allt med automatik!

* Har du någon stött på ett formulär som är längre än kinesiska muren ? JAG HAR! Att fylla i alla obligatoriska uppgifter kan göra vilken människa som helst smått galen men med Roboforms hjälp kan man fylla i dessa långa och komplicerade formulär med endast 1 klick !

* Säkerheten behöver du inte oroa dig över. Programmet krypterar alla dina lösenord för att du ska kunna känna dig trygg. Roboform har även tilldelats olika priser för sin höga säkerhet.

* Vill du inte välja lösenord själv kan Roboform göra detta åt dig. Programmet genererar då helt slumpmässiga lösenord som ingen hackare i världen kan lista ut.

* Hört talas om nätfiske ? Även kallat phishing. Roboform scannar alltid av en webbsida när du besöker den för att säkerhetsställa att den är äkta. Annars finns chansen att du ger bort ditt användarnamn och lösenord till bedragare.

* Roboform kan säkerhetskopiera och kopiera dina lösenord mellan olika datorer. Då riskerar man inte att någon "snapar" upp dom på vägen.


Där finns även ett par andra fördelar men dessa är de största och bästa enligt mig.

Gratis eller PRO ?

Där finns två olika varianter av Roboform. Antingen kan man använda Roboform gratis eller om man är redo att spendera lite pengar så finns även Roboform PRO tillgängligt.

Jag har själv inte köpt PRO då jag anser detta vara en totalt onödig investering. Fast att PRO bara kostar runt 10-20$ och att där även finns en hel rad andra fördelar som inte följer med i gratisversionen så ser jag ingen mening i det. Gratisversionen fungerar precis lika bra ! Som exempel så får man ett gratisnummer till supporten om man inhandlar PRO... Vad ska det vara bra för ? Alla svar finns ändå på internet om man söker. Plus att det kan vara en aning knivigt att tala engelska i telefonen...

Du behöver inte heller vara rädd för att gratisversionen ska innehålla reklamprogram eller spionprogram. Just nu har mer än 11 miljoner människor laddat ner Roboform gratis och skulle det innehålla något skräp tror jag inte folk hade behållt det...

Så min rekommendation är, skippa PRO och behåll dina pengar, gratisversionen rockar lika mycket fett !

2 kommentarer :

  1. Haha! Jag minns när jag för ett par år sedan tänkte försöka mig på att tjäna pengar bland annat genom Paid Surveys. Blev fullständigt galen efter ett tag på alla uppgifter som skulle fyllas i hit och dit.

    Att registrera sig på olika internetsidor är fortfarande en verklig prövning. Roboform verkar ju vara ett trevligt hjälpprogram. Man kan aldrig nog effektivisera det man gör på internet.

    SvaraRadera
  2. Det är just detta som är den stora nackdelen. Det tar sån oerhörd tid i början. Men när man har kommit över denna biten kan man tjäna bra med pengar om man är motiverad, fokuserad och tålmodig.

    Roboform är perfekt ! Hade aldrig suttit och blivit medlem manuellt på 1100 sidor ;)

    SvaraRadera